Opis forum
Żołnierze
Postanowiłem założyć wolny temat. Możecie tu pisać co wam się żywnie podoba, z tą jedynie uwagą,
że muszą być to wypowiedzi związane z grą i utrzymujące zasady kultury, tj. brak wulgaryzmów
i ośmieszających innych graczy komentarzy. Może to nakłoni Was do większej aktywności.
Pozdrawiam serdecznie
Balgoth
Przesyłam filmik, który osobiście nagrywałem z trzema bardzo dobrymi graczami. Niestety nie wiem jak to będzie w odbiorze, jakość beznadziejna. Może wkrótce wykupie licencje płatną i wspólnie coś ponagrywamy.
Oto link: http://www.sendspace.com/file/eyjgyu
W przypadku problemów proszę pisać w tym temacie lub słać wiadomości prywatne.
To ja może zacznę,chciałbym się dowiedzieć w czym będę wyciągał największy DPS u maga,w Zul'Farrak max. wyciągne 1,2-1,3k dpsu.Nie wiem czy to dobrze,ale chyba mógłbym więcej.
PS: może jakość nie tak,ale przyjemnie się oglądało.
Ostatnio edytowany przez Tessch (2012-01-25 11:37:30)
Przede wszystkim proszę nie patrzeć na DPS na mobach niskopoziomowych i podczas bicia AoE. Wówczas interesuje nas tylko ilość zadanych obrażeń i czas całej walki. Jak byliśmy na OHF i spamowałeś frost boltami to wykręcałeś troszkę ponad 500.
W twoim ekwipunku to nie jest najgorzej, ale na target DPS więcej miałbyś z fire balla i pyroblasta w talentach fire.
Pozatym w fire masz scorch - nabijasz na przeciwniku zwiększając mu konkretnie podatność na obrażenia ognia.
To działa dla całej grupy, nie tylko dla maga rzucającego.